Ιστορία
Οι ρίζες της Inctek ξεκινούν το 1976 όταν ο Γκέκας Ευάγγελος σαν υπάλληλος του κεντρικού Service της αντιπροσωπείας Subaru αποκτά γνώσεις και εμπειρία που 3 χρόνια αργότερα (1979) θα του δώσουν την ικανότητα να συνιδρύσει την SWP Αφοί Γκέκα.
Η SWP αποτέλεσε ένα από τα πιο αξιόλογα εξουσιοδοτημένα Service SUBARU στην Αττική. Το προσωπικό της, πάντοτε ενήμερο και καταρτισμένο, κατάφερε επί 30 συνεχόμενα έτη να εξυπηρετεί με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλους τους πελάτες της, απ' όλη τη χώρα. Από το 2003 μάλιστα, συνεργάστηκε με την Αγγλική εταιρεία EcuTeK, και μετά από σεμινάρια στα γραφεία της στην Αγγλία και με διαρκή επικοινωνία με τους μηχανολόγους της ήταν σε θέση να βελτιώσει κάθε Subaru και Mitsubishi χρονολογίας 1999 και έπειτα, επαναπρογραμματίζοντας τον εργοστασιακό εγκέφαλο τους!
Κατάρτιση
Ο Γκέκας Ευάγγελος είναι μηχανικός αυτοκινήτων τεχνικής σχολής με 30χρονη εμπειρία στα service και τις μηχανικές επισκευές και ενημερώνεται διαρκώς πάνω σε θέματα τεχνολογίας.
Ο Γκέκας Χρήστος είναι μηχανολόγος μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης και οι γνώσεις του πάνω στον τομέα της ηλεκτρονικής διαχείρισης και της εξέλιξης προϊόντων προέρχονται από συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση από την EcuTeK πάνω σε σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα. Με σεμινάρια στην Prodrive Αγγλίας επάνω στον τομέα των Vehicle Dynamics και ενημέρωση μέσω ημερίδων για τις OBD τεχνολογίες ο Γκέκας Χρήστος είναι σε θέση να εξελίσσει πακέτα αναβάθμισης για τα SUBARU και MITSUBISHI, τόσο για αύξηση της ιπποδύναμης όσο και για βελτίωση της ενεργητικής αλλά και παθητικής ασφάλειας (traction control).
Εξέλιξη
Η ανάγκη για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σε ένα πιο εύκολα προσβάσιμο μέρος ήταν επιτακτική, οπότε στις αρχές του 2009 η Inctek πήρε "σάρκα και οστά" στη συμβολή της Πειραιώς με την προέκταση της Εθνική οδού και της Ποσειδώνος.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας 300τ.μ. είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα σε αυτοκίνητα παλιάς και καινούριας τεχνολογίας. Επίσης με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία είναι δυνατός ο έλεγχος-επαναπρογραμματισμός του ECU του κινητήρα, η 4WD ευθυγράμμιση και η σωστή λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου. Παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 3 στάδια αναβάθμισης που έχουμε εξελίξει για όλα τα Turbo μοντέλα της SUBARU και της MITSUBISHI ανάλογα με το πόσο δυναμικό χαρακτήρα επιθυμείτε να δώσετε στο αυτοκίνητο σας. Τα πακέτα αναβάθμισης είναι 100% ασφαλή για τη λειτουργία του κινητήρα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό EcuTeK και 1 χρόνο εγγύηση.
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.