πακετα βελτιωσης για τα Mazda CX7

 

DiTek-1     Διαθέσιμα προϊόντα για Mazda CX7


Τους τελευταίους 18 μήνες η Ecutek έπειτα από αμέτρητες ώρες εξέλιξης και δοκίμων στην Αγγλία δημιούργησε το λογισμικό που μπορεί να επέμβει στον εγκέφαλο των μοντέλων της MAZDA που είναι εξοπλισμένα με τον 2.3 DISI κινητήρα. Ένα από αυτά είναι και το SUV της εταιρείας το CX-7.

Φυσικά τα αποτελέσματα για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακά. Έκτος της σταθερότητας του προγράμματος που δεν δημιουργεί καμιά δυσλειτουργία με Check Engine, δισταγμούς, άκαφτα μίγματα κλπ, η Ιπποδύναμη αυξήθηκε περίπου στο 15% και η ροπή 20%, κάνοντας ταυτόχρονα ελαστική και άμεση την συμπεριφορά του κινητήρα σε όλο το εύρος στροφών.

Συγκεκριμένα η Ιπποδύναμη αυξήθηκε στους 290 Ίππους και η ροπή στα 460Nm. Όλα αυτά χωρίς την παραμικρή βελτίωση σε εξάτμιση ή εισαγωγή με 98+ βενζίνη και μέγιστο boost 1.35bar (1.15 δουλεύει το εργοστασιακό).

Ο προγραμματισμός είναι άμεσα διαθέσιμος και η διαδικασία ρύθμισης διαρκεί 4-5 ώρες. Ελέγχονται όλες οι λειτουργιές του κινητήρα, καθώς και η απόδοση των αισθητήρων του. Τέλος παραλαμβάνεται και το Πιστοποιητικό Ποιότητας της INCTEK ώστε να ξέρετε τι αγοράσατε, και για να σας εγγυηθούμε για την σταθερότητα και σωστή λειτουργιά του προγράμματος.

 
(Αρχεία δυναμομέτρησης)
 
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.