πακετα βελτιωσης για τα L200 MY2006 2.5 Di-DC

 

Γενικά     Διαθέσιμα προϊόντα για L200


Τα σύγχρονα συστήματα ψεκασμού Diesel της Mitsubishi είναι πλέον πολύπλοκα, και για την αύξηση της ιπποδύναμης τους η EcuTek δημιούργησε πακέτα αναβάθμισης που βασίζονται στον επαναπρογραμματισμό του εργοστασιακού εγκεφάλου. Οι αποδόσεις στην ιπποδύναμη και την ροπή είναι πολύ μεγάλες, καθώς και η οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου

Συγκεκριμένα η ιπποδύναμη ανεβαίνει από τους 136 ίππους στους 175 και η ροπή από 314Nm στα 390Nm.

Η επιτάχυνση από 0-100km/h μειώνεται κατά 15% δηλαδή περίπου στα 2 δευτερόλεπτα!

Εξαιτίας των πολύπλοκων συστημάτων διατήρησης χαμηλών ρύπων, και της ποσότητας εκπομπών σωματιδίων καπνού, δεν είναι πλέον εφικτή η χρησιμοποίηση των παράλληλων εγκεφάλων που απλά κοροϊδεύουν τον εγκέφαλο ώστε να αυξηθεί η πίεση του καυσίμου, γι’αυτό για την σωστή και οικονομική λειτουργία του κινητήρα είναι απαραίτητος ο επαναπρογραμματισμός του εργοστασιακού εγκεφάλου.

Η Mitsubishi Ευρώπης έχει τοποθετήσει ένα πολύπλοκο σύστημα ελέγχου των σωματιδίων καπνού που ονομάζεται Rallitronic. Το σύστημα αυτό συχνά αισθάνεται ότι ο κινητήρας θα παράξει μεγάλο όγκο καπνού και γι’αυτό το λόγο περιορίζει την παροχή καυσίμου ρίχνοντας έτσι σημαντικά την ιπποδύναμη του κινητήρα.

Στην παρακάτω δυναμομέτρηση μπορείτε να δείτε τις βελτιώσεις που έχει δεχτεί ο 2.5λιτρος κινητήρας με το σύστημα Rallitronic όταν είναι επαναπρογραμματισμένος από την EcuTek.

(Αρχείο δυναμομέτρησης)
 
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.