Προϊόντα
Η Inctek, διαθέτει μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και αξεσουάρ και φροντίζει τόσο για μια ποιοτική και ασφαλή απόδοση όσο και για την εντυπωσιακή εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.
Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά από βελτιωτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και γνήσια προϊόντα Subaru, Mitsubishi και Mazda, για την ενίσχυση του κινητήρα, του συστήματος πέδησης και δυναμικής μετάδοσης θα δώσουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητό σας.
 
 
Χαρακτηριστικά Υποστήριξης

  

Προϊόντα για μοντέλα Subaru

Προϊόντα για μοντέλα Mitsubishi

Προϊόντα για μοντέλα Mazda

Τα προϊόντα Subaru, που θα βρείτε στο κατάστημα μας έχουνε επιλεχθεί για την άριστη ποιότητα, εμφάνιση, και απόδοση. Είναι επώνυμα προϊόντα και προϊόντα που έχουνε εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά για την ποιότητα τους. Οι κατηγορίες ανταλλακτικών που καλύπτουμε ανήκουν κυρίως στα μηχανικά και ηλεκτικά μέρη,στις αναρτήσεις,στο body styling του αυτοκινήτου σας και φυσικά στα συστήματα εξατμίσεων.

Η εταιρεία διαθέτει για τους κατόχους μοντέλων Mitsubishi μηχανικά μέρη, εξατμίσεις και συστήματα εισαγωγής αέρα που κυριαρχούν στο χώρο από θέμα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης.

Η εταιρεία διαθέτει για τους κατόχους μοντέλων Mazda 3MPS, 6MPS και CX7 επώνυμα μηχανικά μέρη, εξατμίσεις και συστήματα εισαγωγής αέρα που κυριαρχούν στο χώρο από θέμα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης.

Αναλυτικά τα προϊόντα για Subaru

Αναλυτικά τα προϊόντα για Mitsubishi

Αναλυτικά τα προϊόντα για Mazda
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.