Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το μοντέλο που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικότερα τα πακέτα που διαθέτουμε
Evolution Evo X Colt CZT
Evolution Evo IX Outlander MY2006-
Evolution Evo VIII L200 MY2006 2.5 Di-DC
Evolution Evo VII
Η Inctek, σε συνεργασία με την διάσημη αγγλική εταιρία EcuTeK, εξελίσσει και διαθέτει πακέτα βελτίωσης στους λάτρεις των Mitsubishi.
Η EcuTeK δημιούργησε ένα ισχυρό λογισμικό tuning το οποίο μπορεί να εισχωρήσει στον ισχυρό εγκέφαλο των Mitsubishi. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό μπορούμε να επέμβουμε στη χαρτογράφηση του εργοστασιακού εγκεφάλου, ανεβάζοντας έτσι την ιπποδύναμη και τη ροπή του κινητήρα, έχοντας το πλεονέκτημα να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στα όρια ασφαλείας που θέτει η Mitsubishi. Χωρίς παράλληλους εγκεφάλους, χωρίς παρεμβάσεις σε πλεξούδες, χωρίς βαλβίδες turbo ή boost controllers. Μόνο downloading μερικών δευτερολέπτων στον εργοστασιακό εγκέφαλο. Μία ασφαλής, αξιόπιστη και αποδοτική βελτίωση για τα Mitsubishi.

Πακέτα βελτίωσης: Στην Inctek παρέχουμε standard πακέτα βελτίωσης καθώς επίσης και custom επαναπρογραμματισμό. Υποστηριζόμενα μοντέλα για προγραμματισμό εγκεφάλου είναι τα μοντέλα Lancer Evolution (V,VI,VII,VIII,IX,X), Colt (CZT), L200 (MY2006), OUTLANDER (MY2006-). Η εταιρεία μας διαθέτει πακέτα βελτίωσης για τα turbo μοντέλα της Mitsubishi. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει προϊόντα, όπως φίλτρο αέρος και εξάτμιση, καθώς και το αντίστοιχο για τα δεδομένα αυτά πρόγραμμα χαρτογράφησης του εργοστασιακού εγκεφάλου.
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.