Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το μοντέλο που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικότερα τα πακέτα που διαθέτουμε
2,0 lt Κινητήρες 2,5 lt Κινητήρες
Impreza GT MY 99-00 Forester XT MY 2005
Forester S Turbo MY 99-02 Forester XT MY 2006
Impreza WRX MY 01-05 Impreza WRX MY 2006
Impreza WRX STi MY 01-05 Impreza WRX STi MY 2006
Forester XT MY 03-05 Impreza WRX MY 08-10
Forester Diesel Impreza WRX STi MY 08-10
Forester XT MY 08-10
Η Inctek, σε συνεργασία με την διάσημη αγγλική εταιρία EcuTeK, εξελίσσει και διαθέτει πακέτα βελτίωσης στους λάτρεις των Subaru.
Η EcuTeK δημιούργησε ένα ισχυρό λογισμικό tuning το οποίο μπορεί να εισχωρήσει στον ισχυρό εγκέφαλο των Subaru. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό μπορούμε να επέμβουμε στη χαρτογράφηση του εργοστασιακού εγκεφάλου, ανεβάζοντας έτσι την ιπποδύναμη και τη ροπή του κινητήρα, έχοντας το πλεονέκτημα να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στα όρια ασφαλείας που θέτει η Subaru. Χωρίς παράλληλους εγκεφάλους, χωρίς παρεμβάσεις σε πλεξούδες, χωρίς βαλβίδες turbo ή boost controllers. Μόνο downloading μερικών δευτερολέπτων στον εργοστασιακό εγκέφαλο. Μία ασφαλής, αξιόπιστη και αποδοτική βελτίωση για τα Subaru.

Πακέτα βελτίωσης: Στην Inctek παρέχουμε standard πακέτα βελτίωσης καθώς επίσης και custom επαναπρογραμματισμό. Η εταιρεία μας διαθέτει πακέτα βελτίωσης για όλα τα Impreza WRX ή WRX STi και για όλες τις turbo εκδόσεις των μοντέλων Forester, από το 1999 και μετά. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει προϊόντα, όπως φίλτρο αέρος και εξάτμιση, καθώς και το αντίστοιχο για τα δεδομένα αυτά πρόγραμμα χαρτογράφησης του εργοστασιακού εγκεφάλου.
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.