Βελτιώσεις
Η Inctek είναι η μόνη εταιρεία στον ελληνικό χώρο που μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης για Subaru, Mitsubishi και Mazda, σε συνεργασία με την διάσημη αγγλική εταιρία EcuTeK, αφού προηγουμένως έχει αφιερώσει ατέλειωτες ώρες εξέλιξης και δοκιμών, στο δρόμο αλλά και στο ιδιόκτητο 4WD δυναμόμετρο της EcuTek.

Η EcuTeK δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό λογισμικό tuning το οποίο μπορεί να εισχωρήσει στον ισχυρό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό μπορούμε να επέμβουμε στη χαρτογράφηση του εργοστασιακού εγκεφάλου, ανεβάζοντας έτσι την ιπποδύναμη και τη ροπή του κινητήρα, έχοντας το πλεονέκτημα να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στα όρια ασφαλείας για κάθε μοντέλο. Χωρίς παράλληλους εγκεφάλους, χωρίς παρεμβάσεις σε πλεξούδες, χωρίς βαλβίδες turbo ή boost controllers. Μόνο downloading μερικών δευτερολέπτων στον εργοστασιακό εγκέφαλο. Μία ασφαλής, αξιόπιστη και αποδοτική βελτίωση για το αυτοκίνητό σας.
 
 
Χαρακτηριστικά Υποστήριξης

  

Βελτιώσεις για μοντέλα Subaru

Βελτιώσεις για μοντέλα Mitsubishi

Βελτιώσεις για μοντέλα Mazda

Στην Inctek παρέχουμε standard πακέτα βελτίωσης καθώς επίσης και custom επαναπρογραμματισμό. Η εταιρεία μας διαθέτει πακέτα βελτίωσης για όλα τα Impreza WRX ή WRX STi και για όλες τις turbo εκδόσεις των μοντέλων Forester, από το 1999 και μετά. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει προϊόντα, όπως φίλτρο αέρος και εξάτμιση, καθώς και το αντίστοιχο για τα δεδομένα αυτά πρόγραμμα χαρτογράφησης του εργοστασιακού εγκεφάλου.

Στην Inctek παρέχουμε standard πακέτα βελτίωσης καθώς επίσης και απλό επαναπρογραμματισμό. Υποστηριζόμενα μοντέλα για προγραμματισμό εγκεφάλου είναι τα μοντέλα Lancer Evolution (V,VI,VII,VIII,IX,X), Colt (CZT), L200 (MY2006), OUTLANDER (MY2006-). Η εταιρεία μας διαθέτει πακέτα βελτίωσης για τα turbo μοντέλα της Mitsubishi. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει προϊόντα, όπως φίλτρο αέρος και εξάτμιση, καθώς και το αντίστοιχο για τα δεδομένα αυτά πρόγραμμα χαρτογράφησης του εργοστασιακού εγκεφάλου.

Η Inctek σε συνεργασία με την EcuTek Αγγλίας έχει εξελίξει πακέτα βελτίωσης για τα μοντέλα της Mazda τα οποία εφοδιάζονται με τον 2.3 DISI κινητήρα. Συγκεκριμένα τα μοντέλα αυτά είναι το 3MPS, το 6MPS και το SUV της εταιρείας το CX7. Τα πακέτα περιλαμβάνουν απλό επαναπρογραμματισμό του εργοστασιακού ECU ή και aftermarket επώνυμα προϊόντα εξατμίσεων και εισαγωγής.

Πακέτα βελτίωσης για Subaru

Πακέτα βελτίωσης για Mitsubishi

Πακέτα βελτίωσης για Mazda
Copyright (c) 2009-10 Inctek All Rights Reserved.